Ciorba de fasole cu costita

RETETA

- 100g. costita;
- 400g. smantana
- 1 morcov;
- 1 telina mica;
- 1 ceapa;
- 1/2 legatura patrunjel;
- sare dupa gust;
- 40ml. ulei



MOD DE PREPARARE


       Fasolea se poate lasa in apa cu o seara inainte, pe urma se scoate din apa si se pune la fiert timp de 10 minute in 3 litri de apa de 2-3 ori.

Intre timp se taie cubulete legumele iar costita se taie fasii si se pune la calit.

Dupa ce costita este aproape calita se adauga si ceapa taiata marunt pana se caleste.

Dupa toate acestea se iau legumele taiate marunt, ceapa si costita calite, se adauga peste fasole si se lasa la fiert pe un foc mic timp de 1:30 minute se adauga sare dupa gust si parunjelul taiat marunt care se poate folosii si pentru ornament.

Pentru un gust mai bogat se poate adauga in fiecare bol din smantana dupa preferinta fiecaruia. 

retete