- 100g. costita;
- 400g. smantana;
- 2 oua;
- 400g. smantana;
- 2 oua;
- 1kg. cartofi;
- 1 morcov;
- 2 ardei grasi;
- 2 ceape;
- 3-4 rosi;
- 1 legatura de patrunjel
- 1 morcov;
- 2 ardei grasi;
- 2 ceape;
- 3-4 rosi;
- 1 legatura de patrunjel
- sare dupa gust;
- 1 lingura vegeta;
- boia
- 1 lingura vegeta;
- boia
MOD DE PREPARARE
Se taie cubulete toate legumele
Se pune la calit ceapa taiata marunt si se adauga un varf de lingura de boia dupa care se poate adauga legumele taiata cubulete se amesteca pentru a lua un gust mai aromat timp de 3-4 minute iar pe urma se adauga 3 litri de apa si se lasa la fiert .
Dupa ce toate acestea sunt fierte drege cu sare si vegeta, adaugand si ouale batute
Se taie cubulete toate legumele
Pentru ca gustul sa fie si mai bun se poate adauga in ciorba si smantana care inbogateste gustul acesteia.